Osteopati-Massage-Laser-Ultraljud-Löplabb-Skor-Inlägg-Träning

Med denna helkroppsbehandling av leder och muskler samt punktinsats av laser, ultraljud och övningar, rensar jag låsningar och spänningar som gör din kropp rörlig och smärtfri under en längre tid.

Din kroppshållning är mycket viktig.

I stående neutral hållning ser vi tillsammans vilka avvikelser kroppen gör i förhållande till en optimal hållning. Du skall ha en linje från öra-axel-höft-knä-ankel. Fötterna skall peka rakt fram. Axlarna skall vara i linje m.m.

Du blir medveten om avvikelserna och vilka muskler som jobbar mer än andra, redan här kan du träna dig dagligen genom att tänka rätt.

På bänken får du Osteopatisk behandling och från topp till tå inklusive massage på rygg och nacke.
En rörelseanalys där du själv får koll på vilka muskler som är för korta och som påverkar din hållning som ger smärta.

Beroende på person, kropp och smärtområde m.m väljer man specifika behandlingar för bästa resultat.

Vi ser tillsammans efter behandlingen om kroppen har ändrats i possition och kroppshållning jämfört med det vi såg ifrån början.

Du får med dig ett par enkla övningar som gör att din hållning stärks i rätt possition.

Jag rekommenderar denna kroppsservice ett antal ggr per år oavsett om du har ont eller inte. En besiktning på kroppen.

Tillsammans med rätt skor och formgjutna inlägg för DINA fötter, svävar du på moln med ny energi. 


 Nyheter


 

200122

Årsmöte och kurs 2020

Svenska Osteopatförbundets årsmöte mars 2020 samlar medlemmar till Göteborg. Osteopatin är på stark frammarch i Europa.En gemensam CEN standard för osteopati är på gång för alla Osteopater i Europa. Osteopatin i Sverige är nu också mer känt bland allmänheten och omnämns oftare i media.Ett fortsatt arbete görs för att utveckla SOF till ett starkt yrkesförbund. Samarbete med Euro Accidents vårdgivarnätverk.

 

Läs mer »

 

 


 Visste du att...


 

.. nackens böj bildas när vi som krypande bebisar lyfte våra huvuden för att se mer av världen och att svanken bildas när vi tar våra allra första steg. Därav ryggradens utseende.